Pelanggan cake & cupcake di bandar tun razak, bandar sri permaisuri (nearby hukm), bandar tasik selatan, sg besi, sri petaling, bukit jalil, sekitar cheras, kuala lumpur, selangor.

Selamat Pengantin Baru

tempahan dari Fadli utk majlis perkahwinan abangnya. Thanks Fadli. kek terakhir utk minggu ni.. order dr farhana terpaksa dibatalkan last minute atas sbb2 yg tak dpt dielakkan.. sori sgt2 to farhana. anyway Selamat Pengantin Baru Asrul & Zana.










PETRONAS vs ENEOS ~arigato~

tempahan 100 pcs cupcake pic by edible image petronas-eneos dan 30 pcs lagi cupcake bunga ros yg masih lagi mengekalkan warna Petronas dan Eneos.. thanks Mr. Hafizul from Petronas.








Happy 4th Birthday Qaisara

Happy 4th birthday to Qaisara.. Ibunya kate nak design simple je tapi pink and flower.. ibunye order tengahari nak ambik petang.. sib baik duk sbelah umah je. hahhaa.. ini je la hasilnya. pokoknya rasanya harus enak ya buk.. hehhe.. thanks akak.. selamat potong kek yer.










Tripple Birthday Bash

Tempahan 2 birthday cake dan 15pcs cupcake oleh Pn. Mazni dari Sungai Buloh. 3 jenis cake dengan 3 rase yang berbeza. Pic Mickey Mouse rase Vanilla, Bumblebee rase Coklat dan Cinderella rase Blueberry. Terima kasih Pn. Mazni dan Happy Birthday to Alia, Ali dan Ruqayya.



Like Father Like Son~Birthday~

Tempahan dari En. Khairul. Sebiji birthday cake dan 16 biji cupcake. Cupcake tu sy buat tema football team, sesuai dengan birthday boy Hadif Irfan. Terima kasih En. Khairul.








No 1 birthday cake

Tempahan dari Kak Wati.. 40 biji cupcake.. sebiji kek # 1 tema racing track. Sambut birthday utk 3 org skali.. Cupcake sy deco dengan buttercream.. kak wati kate warna tema light blue + orange... pastu nak ade warna lain same tuk nampak ceria skit. Kek # 1 sy deco dengan fondant utk buat jln raya tu.. kereta tu sy letak warna biru dan kuning... ade la jugak kena dgn warna tema.. hehhe.. terima kasih byk2 Kak Wati.. klu deco cupcake or cake terlalu simple minta maaf byk2 yer.. sbb sume order nak ambil hari yg same.. jd sy mmg rushing nak siapkan sume. cam mane pun hope Kak Wati puas hati yer.. Happy Birthday to Alya Hadiera, Aisya Haniesa & Muhd Akil Harith.









selamat hari bapa!!!

Tempahan dari Suria.. Sempena Hari Bapa.. kek ni pun last minute order.. ini je deco yg dpt sy buat tuk Suria sbb dh kesuntukan masa dan nak siapkan byk lagi order. Time deco kek Suria ni jam dh pukul 4 pagi.. klu ade yg terkurang minta maaf byk2 ye Su.. Hope Suria suka dgn deco dan rasa kek ni yer.. Thanks Suria.








Cupcake Majlis Bertunang

Tempahan dari Fit sempena majlis pertunangannya.. Thanks dear sbb masih sudi menempah kek dari NinetyNine Cakes.. Fit minta tema Pink + White utk pihak perempuan dan Green + White utk pihak lelaki. Deco saya bezakan dengan fondant dan buttercream. Tahniah utk Fit & Azim.. Selamat Bertunang.














Pink + White

Tempahan dari Nuzul... minta tema pink + white 15pcs. Cupcake ni untuk sahabatnya yang melansungkan pertunangan. Thanks Nuzul.









10pcs cuppies

Tempahan dari jiran sebelah rumah.. emergency punya order ni. ikut tingkap dapur je.. hihihi.. minta 10 biji cuppies utk birthday anaknya Balqis. Nasib baik ade lebih cupcake ngam-ngam 10 biji.. hihihi.. Happy Birthday to Balqis.