Pelanggan cake & cupcake di bandar tun razak, bandar sri permaisuri (nearby hukm), bandar tasik selatan, sg besi, sri petaling, bukit jalil, sekitar cheras, kuala lumpur, selangor.

~Aneesya is 1~

Tempahan Cupcake dan Barbie cake oleh Kak Fatin dari Damansara.. Kak Fatin minta tema pink + white utk barbie cake.. and cupcake masih lagi mengekalkan warna tema cuma ditemani dgn beberapa warna lain utk menambah seri.. hikhik.. cupcake tu flavour chocolate moist + blueberry.. Hope Kak Fatin suka dgn rase dan design barbie cake & cupcake. Thanks Kak Fatin.. Happy 1st Birthday to Aneesya Nur Dania..






:.Mom-Dad-Bro.:

Cupcake Happy Birthday Mom-Dad-Bro ni ditempah oleh Lyn.. tenQ Lyn coz masih sudi menempah cupcake di NinetyNine cakes... hehhee... Lyn minta sy buatkan something yang different dari tempahan sebelum ni.. oleh sbb nak celeb utk 3 insan, sy buat sesuatu yg berkaitan dgn mereka. Maka tercetus lah bentuk2 yang dibuat dgn fondant melalui imaginasi sy.. i'm lucky, sbb mmg Lyn pun nak design yg mcm ni.. dan dpt respon yg positive sgt.. thanks my dear.


utk ibu... kasut.. handbag.. make-up

utk ayah... kemeja.. jam.. kereta.. sunglasses


Utk a.ngah... kereta impian -ferrari (jadi ke?).. laptop (suke sbb bejaya buat apple kecik tu).. facebook.. mcDonald

..Barbie In Blue+Yellow..

Barbie cake tema BLUE+YELLOW... baju barbie tu saya buat menggunakan fondant.. nampak lebih menarik dan real. klu ade customer yang minta baju barbie tu dibuat dgn buttercream pun bole.. tp hasilnya tidak secantik fondant. Hope Aisyah enjoy menyambut hari jadinya dengan ditemani barbie ni.. Thanks to mama Aisyah.